Om oss

Grill som det är eld på

Vi är ett auktoriserat gasinstallations­företag med ett fokus på er som kund

Gas & Gasolmästarna GGM AB startades 1994 av Kent Holgersson och Tom Åberg, med inriktning mot installation samt försäljning och service av naturgas och gasolanläggningar. Vi är ett auktoriserat gasinstallationsföretag med ett fokus på er som kund.

Vi hjälper er med allt från service på er gasanläggning/apparat till ny installation alternativt ändring av gasledningar.

När det kommer till naturgas- och gasolprodukter samt installation och service är GGM den pålitliga partnern som har stått i framkant i branschen i många år. Med vår erfarenhet och expertis så är vi ledande inom området och har byggt upp en kundbas som litar på vår serviceanda och våra högkvalitativa produkter.

Med över 30 år i branschen har vi lång erfarenhet och ett brett sortiment av allt du kan behöva. Vi vänder oss till såväl industrin, restauranger, fastighetsägare och allmännyttan samt den enskilde som vill uppgradera sitt kök eller uteplats.

Vi har ett omfattande utbud av naturgas och gasolprodukter för både privatpersoner och företag. Oavsett om det gäller gas för grillning, värmeproduktion, industriella ändamål eller vardagsändamål, så har vi en lösning som passar varje behov. Vårt breda sortiment inkluderar bland annat terrassvärme, köksutrustning, utomhuskök, restaurangutrustning, båt/husbil/husvagnsutrustning, m.m.

Kundnöjdhet är en av GGM´s främsta prioriteringar

Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda en personlig och professionell service.

Genom att lyssna på era behov och ge skräddarsydda lösningar är vi dedikerade till att överträffa förväntningarna och skapa en positiv upplevelse hos varje kund.

Företaget är också engagerat i hållbarhet och miljövänliga lösningar. Vi främjar användningen av gas som en ren och effektiv energikälla och strävar efter att minska sin egen påverkan på miljön genom att implementera miljövänliga processer och rutiner.

Gasspis som brinner