Privat

Grill som det är eld på

Service/installation villa fritidshus

Vi kan hjälpa er med installationer av gasanläggningar både till ert kök samt uteplats. Att ha en gasspis i köket är för många en dröm men att det ska vara så enkelt att skaffa är det få som känner till, en installation av en gasolanläggning till ert kök är oftast bara ett arbete på ett par timmar.

Förbrukningen på en gasspishäll är ca 2 x 11kg per/år så det är både effektivt samt billigt att använda en gasspis i sitt kök.

Terrassen är en given och uppskattad plats i hemmet. Den Svenska sommaren innebär oftast att värme behöver tillföras för att njutningen ska vara fullständig.

Detta har vi naturligtvis en lösning på, både värme även grillar, och dekorationer

Utomhusgrill mitt i sommaren

Fritidshus

Att äga en stuga utan el betyder inte att man skall behöva vara utan bekvämligheter så som kyla värme och varmvatten. Vi har allt som du kan tänkas behöva, allt ifrån installationsmaterial till varmvattensberedare, kaminer, solceller och gasolkylskåp mm.

Vi kan naturligtvis hjälpa dig med installationer, reparationer och besiktningar av er gasolanläggning. Vi är ett auktoriserat gasföretag och ser säkerhet som en självklarhet.

Om du som gasolanvändare har några funderingar så tveka aldrig att kontakta oss. Vi ser till att du som kund får en trygg och säker anläggning.

Fritidshus vid vattnet med vass

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor kring detta

Telefonnummer: 031-45 50 45

Kent: 0705-88 24 79

Tom: 0706-44 21 96

Namn

E-post

Telefonnummer

Företag

Meddelande