Gasolgrill

Gasolgrill:
När du köper grill av oss kommer du att få en väldigt högklassig grill som du kommer
ha nytta av i många år. och att du kan köpa reservdelad till grillen och bestämma själv när det är dax att byta till en ny. Vi satsar på kvalite och inget annat
 
Gasolgrillen ger användaren den kontroll man förtjänar när man skall tillaga något gott. Enkelheten med en gasolgrill och kontrollen över värmen gör att den uppskattas av många idag. Gasolgrillen kommer snabbt upp i rätt temperatur och det är lika lätt att dra igång långgrillningen på helgen som snabbgrillningen på vardagen.
 
Efter några minuter efter att man med en enkel knapptryckning startat grillen har man rätt temperatur och det är bara att börja grilla. Med en gasolgrill slipper man känna smak av tändvätska i maten. Det är väldigt enkelt att justera temperaturen på grillen så att värmen är perfekt för det som du är i fart med att grilla. Att bibehålla temperaturen på den exakta graden är också oerhört lätt, vilket möjliggör längre grillkvällar och lyckade resultat. Lika lätt som det är att starta grillen stänger man av den, detta är bara några av de anledningar till att många idag väljer att använda gasolgrillar före kolgrillar.
 
Med hjälp av en enkel rökbox som man kan använda på de flesta gasolgrillar kan man få den där underbara röksmaken på sin grillmat. Det finns idag ett flertal olika rökspån som man kan använda sig utav för att sätta extra smak på sin mat vid grillning.
 
Med tanke på att en grill som drivs av gasol värms upp snabbare än en kolgrill kan man spendera mer tid på gemenskapen kring matbordet istället för att behöva vänta på att grillen blir varm. Detta leder i sin tur att allt fler använder sina gasolgrillar oftare.

 
Reservdelar:
Vi lagerför mängder av grillbrännare och delar till många utav marknadens gasolgrillar
som b.la Napoleon.Campinggaz,Hotflame,Landman mm

Att tänka på:
Kolla regelbundet ev slitage på slangar och reduceringsventil.
använd inte gasolprodukter inomhus som är avsedda för utomhus.
se alltid till att stänga gasolflaskan efter användning.